MARK TKACIUK: Oare nu cumva nu ne vor primi în PMAN la 3 noiembrie ?

Tkaciuk

Deputatul comunist Mark Tkaciuk a postat un mesaj pe o reţea de socializare din care reiese că la 3 noiembrie, PD, PLDM şi reformatorii din PL s-ar putea trezi cu membrii PCRM în Piaţă. În mesajul său, Tkaciuk se întreabă retoric dacă membrii PCRM vor fi lăsaţi la tribună să vorbească despre succesele vizibile ale actualei coaliţii de guvernare.

” Organizatorii acţiunii de protest vor să discute despre integrarea europeană ? Despre deschidere, transparenţă, despre succesele vizibile în lupta cu corupţia şi respectarea drepturilor cetăţenilor ? Ce pot spune –  o temă bună, domnilor! Ore nu cumva opoziţiei nu-i va fi permis să ia cuvântul la această sărbătoare minunată a uniunii naţionale ? Oare nu cumva nu ne vor permite să venim cu vreo două mii de drapele roşii? Fără nici un fel de agresiune, cu zâmbetul pe faţă, aşa cum vor organizatorii Filat, Plahotniuc şi Lupu! Ore nu cumva ei cred că cererea demisiei lui Leancă va provoca agresiune şi supărare? Nu ! Nimic în afară de bucurie! Nimic în afară de optimism! Nimic în afară de speranţă şi încredere în ziua de mâine!

Amintim că despre desfăşurarea unei manifestaţii de amploare la data de 3 noiembrie în PMAN, au anunţat liderii PD şi PLDM Marian lupu şi Vlad Filat în cadrul unei ediţii speciale la Publika TV.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By