LUPU: Comuniştii acţionează ca-n anii 20

publi

Preşedintele PD, Marian Lupu este de părerea că Partidul Comuniştilor urmăreşte un singur scop – de a introduce haos în societate şi de a diviza atenţia instituţiilor statului de la problemele reale ale societăţii. Declaraţiile vin ca urmare a moţiunii de cenzură împotriva guvernului depusă de PCRM care nu a reuşit să obţină numărul necesar de voturi.

”Mi se creează impresia că PCRM funcţionează potrivit sloganului „nici o zi fără moţiune. Asemenea slogane erau în vogă în anii 20, 30, 40 ai secolului trecut şi cred că au rămas încă unii pasionaţi sau nostalgici după asemenea lozinci”, a declarat Marian Lupu.

Potrivit lui Marian Lupu, PCRM s-a transformat într-un partid care nu mai poate produce nimic pentru susţinătorii săi şi pentru ţară, decât moţiuni neargumentate, scandaluri, provocaţii şi înjurături murdare. Dar ar mai fi şi o altă latură, afirmă liderul PD.

” Comuniştii încearcă totuşi să facă şi ei ceva, să paralizeze activitatea forului legislativ, împiedicând ceilalţi deputaţi să examineze documentele cu adevărat importante pentru Republica Moldova”, a adăugat Lupu.

foto: publika.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By