Leancă a vizitat elevii din Criuleni

CRIULENI

Premierul Iurie LEANCĂ a vizitat astăzi Liceul Teoretic „Boris Dânga” din orașul Criuleni, unde a înmânat actele pentru 18 seturi care includ table interactive și monitoare. Tehnica a fost cumpărată din fonduri locale cu suportul Guvernului pentru 10 licee și 4 gimnazii din raion. Costul total al donației este de peste un milion 500 de mii  de lei.

Prim-ministrul le-a mulțumit profesorilor pentru munca lor dificilă. „Sunt sigur că această tehnică va face munca dumneavoastră mai interesantă și mai productivă”, a spus Iurie LEANCĂ.

Șeful Guvernului a vizitat sala de informatică a liceului și a discutat cu elevii. Premierul a fost informat că sala a fost dotată cu computere noi, iar alte încăperi au primit mobilier nou.

Președintele raionului Criuleni, Vitalie ROTARU, a afirmat că din finanțarea oferită de Guvern, inclusiv din fonduri locale, vor fi instalate geamuri la toate instituțiile preuniversitare din raion.

Premierul a vizitat astăzi și Centrul de tineret din satul Coșernița, care urmează să fie dat în folosință până la sfârșitul anului. Aici tinerii vor organiza evenimente culturale, deoarece localitatea nu are o Casă de Cultură.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By