Focuri de armă în faţa Congresului Statelor Unite. O femeie suspectă este moartă

foc-capitoliu

Focuri de armă au fost trase, joi, în apropierea sediului Congresului Statelor Unite, în Washington DC, anunţă CNN. Poliţia sediului Congresului SUA a transmis un avertisment joi la prânz, după ce au fost auzite focuri de armă. „Tot personalul clădirilor din zona Capitoliului trebuie să rămână în birouri”, le-a recomandat poliţia funcţionarilor Congresului Statelor Unite.

Membri ai unităţilor speciale au început verificările în zona sediului Senatului american, căutând posibili suspecţi înarmaţi. Poliţia a închis circulaţia pe Pennsylvania Avenue în faţa Casei Albe. FBI a trimis în zonă mai multe unităţi ca răspuns la focurile de armă care au fost auzite în apropiere de Garfield Circle, în zona Senatului. Corespondentul CNN aflat la Congres a raportat că o persoană a fost rănită. Nu există mai multe detalii pentru moment.

Ulterior, starea de alertă a fost ridicată de către autorităţi, joi după-amiază. Conform senatorilor citaţi de agenţia France Presse, între patru şi şase focuri de armă au fost auzite cu câteva minute înaine ca poliţia să înconjoare Capitolul.

 

You may also like

Comments are closed.

By