Deputaţii PCRM ameninţati cu LEGEA de către preşedintele Parlamentului

corman ep

Acţiunile agresive ale comuniştilor vor impune autorităţile să reacţioneze pentru a asigura respectarea ordinii în stat, a declarat preşedintele parlamentului Igor Corman, în urma protestelor organizate vineri de comunişti, care au blocat intrarea în Palatul Republicii, împiedicând deputaţii să participe la şedinţa legislativului.

PCRM a depăşit orice limită, iar autorităţile vor fi obligate să reacţioneze la aceste derapaje, a declarat Corman. ”Răbdarea noastră are margine, nu este fără limită şi în aceste condiţii autorităţile statului sunt obligate să asigure respectarea ordinii publice”, potrivit acestuia.

El a precizat că va avea o şedinţă la subiectul acesta. Corman a dat asigurări că autorităţile îşi vor face datoria şi nu li se va permite comuniştilor ca să vină cu astfel de ”metode necivilizate, total deplasate care nu au nimic comun nici cu agenda parlamentară, nici cu proiectele de legi pe care le discutăm”.

Igor Corman a accentuat că legea trebuie respectată de către toţi, iar autorităţile statului vor fi mai ferme pentru a asigura stabilitatea şi ordinea publică. ”Legea este una pentru toţi, trebuie respectată şi autorităţile statului trebuie să dea dovadă de fermitate. Eu cred că cetăţenii aşteaptă stabilitate, aşteaptă linişte şi ca să fie respectată ordinea publică”, a declarat Corman.

Sursa: moldova.org

You may also like

Comments are closed.

By