DEPUTAT: Comuniştii – nişte CIRCARI care râvnesc puterea!

pcrm

Liderul fracţiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ, consideră că acţiunile turbulente de astăzi ale unui grup de preoţi, susţinuţi de deputaţii grupului parlamentar al Partidului Comuniştilor, urmăresc, de fapt, destabilizarea situaţiei politice, în preajma summit-ului Parteneriatului Estic de la Vilnius, de la sfârşitul lunii noiembrie.

“Protestele de astăzi organizate de comunişti şi o parte minoritară a bisericii nu sunt altceva decât acţiuni anarhice, provocatoare. Ale unor circari care nu au făcut altceva decât să agreseze poliţiştii şi să destabilizeze situaţia politică şi să pună Moldova într-o lumină proastă în pragul summit-ului de la Vilnius”, a declarat Valeriu Streleţ, în cadrul unui briefing la Parlament.

“Acum mizele sunt şi mai mari. Comuniştii urmăresc nu doar revenirea la putere, ci şi deturnearea parcursului european pe care noi încercăm să-l asigurăm”, a mai spus liderul fracţiunii parlamentare a PLDM.

Reamintim că un grup de preoţi şi enoriaşi ai Mitropoliei Moldovei au blocat astăzi accesul în Parlament, în semn de protest faţă de adoptarea în primă lectură a unui proiect care prevede anularea pedepselor contravenţionale pentru propaganda homosexuală. Aceştia au fost susţinuţi activ de deputaţii PCRM, care au împiedicat politiştii să restabilească ordinea publică.

sursa: hotnews.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By