De săptămâna viitoare chişinăuienii vor avea căldură în case

point

În pofida dezacordului de păreri, locuitorii capitalei vor primi căldură în apartamente începând de săptămâna viitoare. O decizie în acest sens a fost luată, astăzi, în cadrul şedinţei primăriei pe motiv că se vor înregistra temperaturi de până la 10 grade.

„La începutul săptămânii viitoare, când temperaturile vor fi şi mai mici, sistemul deja trebuie să funcţioneze. În cazul în care se vor modifica prognozele meteo, vom amâna conectarea pentru mijlocul săptămânii viitoare. Astfel, sunt două termene când agentul termic ar trebui deja să fie în casele oamenilor – 28 octombrie sau 1 noiembrie“, a spus primarul Dorin Chirtoacă.

Potrivit vicedirectorului SA „Termocom“, Vasile Leu, toate reţelele sunt pregătite pentru a începe sezonul de încălzire. Amintim că, la moment, agentul termic este livrat în grădiniţe şi şcoli. În acelaşi context, edilul s-a interesat şi despre datoriile acumulate în sezonul trecut, acestea se ridică la 83,7 milioane de lei. Dorin Chirtoacă a insistat ca datoriile să fie recuperate prin aplicarea tuturor mecanismelor posibile.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By