5 C
Chișinău
Friday, April 16, 2021

De astăzi, Plahotniuc nu mai este deputat

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Parlamentul a luat act joi de cererea de demisie din funcţia de deputat depusă de prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Vlad Plahotniuc.

Amintim că acesta a anunţat luni, în mod suprinzător, că renunţă la mandat şi la privilegiile pe care i le oferă acesta pentru a avea mai mult timp să se întâlnească cu oamnii şi să participe la modernizarea Partidului Democrat şi la eficientizarea Coaliţiei Pro-Europene.

De asemenea, Plahotniuc i-a solicitat Comisei Naţionale de Integritate să-i verifice veniturile şi interesele chiar dacă nu va mai fi deputat şi a anunţat că va iniţia şi un sir de proiecte sociale precum deschiderea unei reţele de magazine şi iniţierea construcţiei de apartamente sociale, pentru păturile defavorizate. Plahotniuc a declarat că a luat această decizie şi pentru a-i împiedica pe comunişti să provoace haos în ţară care ar putea declanşa o nouă criză politică în măsură să împiedice procesul de integrare europeană a Republicii Moldova.

Plahotniuc este unul din puţinii politicieni moldoveni care a renunţat la mandatul de deputat în favoarea activităţii politice şi sociale.

sursa: hotnews.md

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img