CORNELIU GANDRABUR: Revoluția de cafenea e pe sfârșite, însă Voronin spune că nu a început

comunisti-1024x684

Revoluția lui Voronin, din septembrie 2013, menționată în octombrie, a luat sfârșit în ziua când a început, însă ei nu vor să recunoască. Cu toate acestea, ieri, la postul TV7, bătrânul comunist a spus că ce a fost până acum e doar încălzirea, iar până la urmă va fi revoluție în Chișinău, de catifea, nu de cafenea.

Ieri, la emisiunea Politica, a fost rupt de rușine și luat peste picior despre revoluția lor. Tot acolo, Voronin a fost ținta celor care glumesc pe seama ”revoluției de cafenea”. Chiar dacă în studiou sunt puțini, în fața micilor ecrane au fost mii de oameni, care la fel cred că au glumit pe seama bătrânului, pentru că altceva nu aveai ce face.

Nu au fost mesaje încurajatoare nici pe Facebook și nici pe alte rețele de socializare, decât luare în derâdere a comunistului și a acțiunilor acestora de prost gust, care sunt menite în primul rând să reducă din imagina bună a Moldovei în UE, precum și să provoace teme pentru presa flămândă.

Ieri, până la urmă, am lăsat emisiunea înPROfunzime, de la ProTV, pentru câteva minute, alegând să-l privesc pe cunoscutul actor Vladimir Voronin, încă conducător al PCRM.

Pe lângă cele spuse de el, cu referire la revoluția de catifea, a mai spus ceva despre finanțarea partidului. A afirmat că partidul său are sponsori. Nu a precizat cine-i sunt sponsorii, dar știm că 8 ani cât s-au aflat la guvernare noi am fost cei care am cotizat zilnic, din impozitele noastre, la prosperarea și înflorirea partidului care se anunța un altfel de comunism decât era înainte.

Altceva interesant nici nu am auzit, ori eu prea repede am renunțat la acest om politic, trecut de ani și nesătul de guvernare, schimbând postul tv, la care am privit în continuare.

Deci așa, revoluția din septembrie va fi pomenită în octombrie și sărbătorită în noiembrie, probabil pe 7, numai că, de data aceasta nu va fi lovitură de stat ca pe vremuri, dar va fi o marcare a ”revoluției de cafenea” care nu a încurcat asocierii Moldovei la UE, acolo unde-i este locul.

Sursa: Corneliu Gandrabur

Moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By