Corneliu Gandrabur: „Comuniștilor le este în cont de interesul POPORULUI”

comunisti-1024x684

Am scrie și zilele trecute despre trădarea comuniștilor. Acum, la fel, susțin că aceștia își trădează nu doar propriul electorat, dar și poporul.

În alegerile din ultimii ani poporul a votat pentru partidele de dreapta deoarece acestea au mers cu mesajul ferm de integrare în Uniunea Europeană. Din aceste considerente, poporul a decis să aleagă partidele care îi vor duce în UE, fără mult scandal și împotriviri. Tot pentru aceasta au votat și electoratul PCRM, care, după cum am notat și în alte articole, au fost duși de nas cu Statutul PCRM, unde scrie destul de clar că partidul optează pentru integrare europeană.

Ce au făcut comuniștii zilele trecute, precum și azi, braț la braț cu Biserica, nu este nimic altceva decât intenții de a răsturna Guvernarea și a pune capăt drumului spre UE, netezit deja foarte bine și iată că în noiembrie vom fi gata să-l dăm în exploatare, prin parafarea celor mai importante documente din istoria Moldovei de după 1991.

În ceea ce fac aceștia, nu văd nimic altceva decât o acțiune disperată și lipsită câtuși de puțin de rușine și devotament față de propriul electorat. Vor să revină la putere cât mai repede, vor anticipate, vor capul premierului, nu mai vor în UE și se cer în Uniunea lui Putin. Ei cer toate acestea știind că este singura lor variantă să compromită Moldova la Vilnius. Au o misiune clar definită, însă destul de păguboasă pentru întreaga Țară.

Aruncarea țării într-o criză politică, prin declanșarea alegerilor anticipate, se egalează cu scăpatul trenului integrării în UE a doua oară. Ieri am scris că nu mai au același suport ca primăvara trecută. Democrații au spus că nu votează, iar Liberalii, deși nu sunt la guvernare, au anunțat că actualul Guvern trebuie să-și ducă mandatul până la capăt, până când actualul Legislativ împlinește 4 ani de la alegere. Astfel, comuniștii vor doar destabilizarea situației politice din Moldova, pentru că doar asta a rămas lor acum să facă.

Blocarea activității Parlamentului, alegerile anticipate și alte prostii comuniste nu vor duce niciodată la prosperarea țării. Asta trebuie să înțeleagă atât cei care organizează aceste evenimente, cât și cei care ies la protest, cu butoaie și steaguri.

Sursa: vox.publika.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By