Corman: PCRM se transformă în terorişti politici

corman ep

Preşedintele Parlamentului este de părerea că Partidul Comuniştilor şi-a depăşit atribuţiile. Afirmaţia a fost făcută la emisiunea „Replica” de la Prime TV în contextul protestelor enoriaşilor din faţa Palatului Republicii care au avut loc la sfârşitul acestei săptămâni. Spikerul susţine că prin  activitatea sa din ultima perioadă PCRM se transformă dintr-un partid de opoziţie în terorişti politici. Acuzaţia vine în urma informaţiilor precum că PCRM ar fi organizat manifestaţia de protest în cadrul căreia au avut loc şi altercaţii dintre comunişti şi forţele de ordine.

„Mă deranjează că grupul parlamentar, cel mai numeros, a ieşit din cadrul normalităţii. În loc să vină să muncească alături de noi, ei blochează uşile Parlamentului. Unii deputaţi se simt liberi să facă ce vor, să încalce legea pentru că au imunitate. Sper să tragă nişte lecţii. Ei au depăşit linia roşie. Ei devin terorişti politici”, a declarat Igor Corman.

Amintim că un grup de preoţi şi credincioşi au blocat accesul în Palatul Republicii. Ei au protestat împotriva intenţiei deputaţilor de a anula pedepsele pentru propaganda homosexualităţii. Igor Corman afirmă că protestatarii sunt manipulaţi.

„Îmi pare rău că oamenii sunt manipulaţi. Ei habar nu au ce fac. Nu este nici pomeneală de propagarea homosexualităţii. Este o manipulare a oamenilor”, a adăugat spikerul.

Potrivit  preşedintelui Parlamentului, cazul este anchetat de organele competente pentru a afla cine a organizat manifestaţia de protest.

 

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By