5 C
Chișinău
Friday, April 16, 2021

Comuniştii fac APEL LA BOICOT

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Partidul Comuniştilor cheamă cetăţenii să boicoteze acţiunea pro-europeană din 3 noiembrie. Potrivit PCRM, manifestaţia este o înscenare teatrală ruşinoasă, lipsită de curaj a regimului actual de guvernare.

“Cei care vor veni în PMAN cu forţa, supuşi şantajului şi răfuielilor, trebuie să-şi păstreze sângele rece şi să nu se lase provocaţi de conducere. Indiferent de scenariile pregătite de regim, facem apel către toţi susţinătorii să manifeste calm şi să conştientizeze faptul că această acţiune va deveni încă o manifestare în masă a neputinţei puterii care pleacă”, se spune în apelul comuniştilor.

Totodată, comuniştii califică mitingul de duminică drept o distracţie naţională primitivă şi de prost gust.

“În loc să recunoască public despre incapacitatea de a guverna ţara, în locul demisiei unui executiv incompetent şi organizarea de alegeri democratice, puterea desfăşoară distracţii naţionale grosolane şi primitive. Utilizând pârghiile constrângerilor administrative, ameninţările şi împărţind sume mari de bani, partidele de la guvernare ademenesc în capitală zeci de mii de cetăţeni. Anume această adunare silită are menirea să demonstreze afecţiunea întregului popor pentru oligarhi, raideri şi contrabandişti”.

foto: trm.md

moldova24.info

 

 

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img