Ce face LEANCĂ la Strasbourg

Leanca

Iurie LEANCĂ a avut ieri , la Strasbourg, mai multe întâlniri cu oficiali europeni de rang înalt. Acesta s-a întâlnit cu Elmar BROK, membru al Partidului Popular European, formațiune cu cele mai multe mandate în forul legislativ al UE.

Premierul Moldovean s-a întâlnit şi cu eurodeputatul Hannes SWOBODA, care conduce Grupul Socialiştilor şi Democraţilor în Parlamentul European.

Totodată, delegaţia moldoveană a discutat la Strasbourg şi cu Tanja FAJON, membrul Comitetului pentru Afaceri Interne al Parlamentului European despre rolul acestei structuri în liberalizarea regimului de vize.

În dimineaţa zilei de ieri, Premierul LEANCĂ a avut o altă intrevedere cu Raportorul Permanent al Parlamentului European pentru Republica Moldova, Graham WATSON, care este membru al Grupului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa.

Atăzi, 24 octombrie, Prim-ministrul moldovean se va întâlni la Bruxelles cu Înaltul Reprezentant pentru Politică Externă și Politică de Securitate, Catherine ASHTON, apoi va participa la reuniunea Partidului Popular European.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By