Ce a vorbit Lupu cu Ambasadorii Suediei și Poloniei

LUpu

Președintele Partidului Democrat din Moldova, deputatul Marian Lupu,  avut o întrevedere cu Excelența Sa, Ambasadorul Suediei în Republica Moldova, Dna Ingrid Tersman și Excelența Sa, Ambasadorul Republicii Polonia în Republica Moldova, Dl Artur Michalski.

În cadrul întrevederii au fost purtate discuții vis-a-vis de situația politico-socială din Republica Moldova. Ambasadorii au apreciat ultimele evoluții politice din țară, efortul majorității parlamentare, precum și reformele făcute în direcția integrării europene a RM.

Un subiect important al întrevederii a fost anume Summitul de la Vilnius și parafarea Acordului de Asociere RM-UE.  Potrivit unui comunicat de presă al PD, Lupu a primit asigurările Ambasadorilor în vederea  cursului corect al RM și Coaliției Pro Europene de la Chișinău, precum și susținerea comunității europene a vectorului de integrare europeană al RM.

Republica Moldova se va bucura în continuare de susținerea Poloniei și Suediei. În acest sens, RM urmează să primească suportul informațional, să preia bunele practici în domeniul integrării europene, colaborării comunitare și al administrației publice în special.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By