Băuturi alcoolice de lux, de provenienţă dubioasă, depistate într-o locuinţă din capitală

foto_9

Angajaţii Serviciului investigarea fraudelor economice al Direcţiei de Poliţie Chişinău au depistat în locuinţa unui bărbat din capitală un lot impunător de băuturi alcoolice de lux cu semne de falsificare, fără acte de provenienţă, nemarcate şi fără timbre de acciz. În apartament, ofiţerii de poliţie au depistat şi ridicat peste 500 de sticle cu băuturi alcoolice tari (wiskey, tequila, vodcă,rom, liqueur, etc), în valoare de aproximativ 150 000 lei. La solicitarea poliţiştilor, ultimul n-a prezentat niciun certificat de calitate, de provenienţă legală sau de transportare a mărfii.

Conform datelor acumulate în cadrul investigaţiilor speciale întreprinse, bărbatul realiza băuturile prin intermediul persoanelor de încredere,  în cluburile de noapte sau clienţilor fideli. Respectiv poliţiştii nu exclud complicitatea altor persoane în această afacere ilegală.

Toate sticlele cu băuturi au fost ridicate şi sigilate conform procedurii prevăzute de legislaţia în vigoare, iar instanţa de judecată se va expune privind confiscarea mărfii. Bărbatul riscă o amendă de 3 000 lei.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By