AMENINŢĂRI // Mitropolitul Vladimir trebuie să-şi dea DEMISIA

mitropolit vladimir(1)

Ameninţările vin din partea reprezentanţilor Uniunii Civice pentru Democrație Directă. Aceştia ameninţă cu proteste în masă a creştinilor dacă Mitropolitul Vladimir nu-şi va da demisia.

„Politicienii vor fi pedepsiți la alegeri, însă șeful bisericii trebuie să iasă pentru a răspunde cu cine este: cu pederaștii sau cu poporul. El trebuie să îndeplinească decizia Sinodului privind excomunicarea unor oficiali sau să convoace adunarea creștinilor la care să fie ales un nou conducător”, a menționat Ruslan Popa, liderul asociației.

Uniunea s-a arătat nemulțumită de faptul că Mitropolitul Vladimir nu a susținut protestul enoriașilor care a avut loc recent la Parlament. Organizaţia s-a adresat și către Patriarhul Rusiei, Kiril ca să le trimită un alt Mitropolit. Totuși, membrii ei au menționat că, în cazul în care apelul lor nu va fi susținut de restul enoriașilor, protestul nu va avea loc, notează Tribuna.md

Uniunea Civică pentru Democraţie Directă a fost creată recent de către foști membri ai Congresul Civic, organizație apropiată PCRM. Membrii ei sînt autorii mai multor revendicări de ordin politic, printre care alegerea deputaţilor pe circumscripţii uninominale și aderarea Moldovei la Uniunea Vamală Rusia-Belarus-Kazahstan.

sursa: tribuna.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By