A fost Lupu la Briceni…

LUPU

reşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, a efectuat o vizită în raionul Briceni, unde a avut mai multe întâlniri cu locuitorii satelor Drepcăuți , Hlinova, Larga şi din or. Briceni.

În discuţiile pe care le-a avut cu oamenii, Marian Lupu a comunicat că Partidul Democrat şi-a consolidat echipa atât la nivel central cât şi local cu specialiști de înaltă calificare din diverse domenii, care sunt pregătiți să propună inițiative utile și politici pentru îmbunătățirea calității vieţii în Moldova.

”Noi, cei din PDM, ştim situaţia dificilă prin care trec azi autorităţile locale şi suntem gata să aducem investiţii, sa facem proiecte, în orașe și în sate”, a afirmat Marian Lupu în discuţiile cu locuitorii s. Drepcăuţi.

La Drepcăuţi, Marian Lupu a oferit o donaţie pentru instalarea încălzirii în biserica din localitate.

În cadrul discuţiilor cu corpul didactic al Liceului din Larga, liderul PDM a abordat problema reformei în învăţământ, optând pentru o mai mare deschidere şi consultare a opiniei nemijlocite a cadrelor didactice atunci când se elaborează iniţiative sau proiecte legislative cum este Codul Educaţiei.

sursa: pdm.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By